Hava Durumu

Bu ders bize yeter

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2013 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2013 08:09

‘Hazırlık kampında futbolcular iyi çalıştı’ dedik ama Bursaspor’un mevcut kadrosuyla hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Ligi kaldıracak güce sahip olmadığını söyledik.
Eleştirdiğimiz için de çok tepki aldık. Dünkü görüntü ortaya çıkardı ki; Bursaspor’un acilen takviyeye ihtiyacı var. Hikmet Karaman söylüyor, biz de bir kez daha dillendirelim. Eğer yönetim transfer yapmazsa bilin ki bu filmin sonu iyi değil.
Dünkü performansıyla rakip öyle kolay lokma olmadığını gösterdi. İstatistiğe bakılırsa da UEFA Avrupa Ligi kariyeri Bursaspor’la aynı. Son iki sezonda Vojvodina da 3. ön elemeyi geçmiş, play-off engeline takılmış. 13 milyon 900 bin Euro’luk toplam değere sahip Sırp ekibi Bursaspor’un bu kategoride karşılaştığı en ciddi rakip. Ne Gomel’e ne de Kuopio’ya benziyor. Aldığı sonuç da ortada…
Yeni transferler için adaptasyon süreci diyoruz ama Taiwo ve Civelli’nin performansları akıllarda soru işareti bıraktı. Taiwo’nun attığı gol kimseyi yanıltmasın… Yenilen iki golün de onun bölgesinden gelmesi, Sırp kramponların da ataklarını maden bulmuşçasına o kanattan yoğunlaştırması önemli bir detaydı.
Maçın tamamına yakın bölümünde oyunun kontrolünün Vojvodina’da olması da Bursaspor ayarında bir takıma yakışmadı.
Son dakikada gelen golün avantajıyla Bursa’ya dönen Bursaspor’da tek düşünce hakimdi: Bu ders bize yeter.
Bu arada dünkü maçta gol umudu diye sahaya çıkan Pinto’yu ve takımın abisi Tuncay’ı gören var mıydı?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.