Hava Durumu

Bu kadar kolay olmamalıydı

Yazının Giriş Tarihi: 17.05.2012 09:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.05.2012 09:01
Tribündeki heyecan dün akşam futbolcularda yoktu. Rakibini ısırması beklenen, sahada ayak basmadık yer bırakmayacağı tahmin edilen Bursaspor sezonun finalinde, bu tarihi günde en kötü performansını sergiledi. Özellikle ilk yarıda hiçbir varlık gösteremedi Sağlam'ın öğrencileri.

Savunmada İbrahim-Serdar, orta alanda N'Diaye-Adem rakiplerine metrelerle ifade edilecek boşluklar bıraktı. Son beş ayda Türk futboluna damga vuran Batalla-Pinto resitalinden ise eser yoktu. Kanatlar da çalışmayınca Bursaspor tel tel döküldü, rakibine teslim olmaktan kurtulamadı. Bursaspor karşısında demoralize olması beklenen Fenerbahçe'de ise Alex her zamanki gibi yine koşmadı, yürüdü. Buna rağmen takımının attığı her golün altında hep onun imzası vardı.

Bursaspor kendisi için çok anlam taşıyan 16 Mayıs'ta taraftarına bu kez bayram yaşatamadı. Ama bu sezonki kupa heyecanıyla camianın her hücresinde hissedilen bir tat bıraktı. İstanbul'a, İzmir'e, Ankara'ya gerçekleştirilen kitlesel göç tarihe kazınacak. Bu maçlar için deplase olan taraftarlar kupa Bursa'ya gelmese bile yıllar sonra o günleri yine anacak. Kirlenen futbolun içinde temiz bir sayfa açmak için varını yoğunu koyanlar emekleriyle hep alkış alacak.

Fakat her şeye rağmen dün akşamki farklı yenilgi bu kadar kolay olmamalıydı. Türkiye Kupası fakiri Fenerbahçe 29 yıl sonra kupayı Bursaspor karşısında kaldırmamalıydı. Tüm güzelliklere bu yakışmadı.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.