Hava Durumu

Daha önce aklınız neredeydi?

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2012 08:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2012 08:50
Maç trafiği hızlı… Havada, karada, denizde her yerde futbol takımı var. Üç gün sonraki maça yetişmek hayli zor. Teknik adamı, futbolcusu, yöneticisi, taraftarı, gazetecisi herkes TFF'nin uygulamasından şikayetçi. Sözde şikenin üstünü örtmek için hayata geçti bu sistem ama insana da 'yeter' dedirtti yoğun maç temposu. Kim kiminle hangi platformda oynuyor belli değil. Sahada işler arapsaçı, masa başındaysa tam bir çorba.
Demirören şikeyle ilgili federasyonun kararını açıkladı, ama aslında farkında olmadan kendi ipini kendi çekti. Üç ay önce destek verenler şimdi ilmeği boynuna geçirip tabureye vurmak için gün sayıyor. Dikkat edin Demirören'i göndermeye çalışanlar, ona genel kurulda oy verenler.
Şimdi sormazlar mı adama 'Daha önce aklınız neredeydi?' diye.
Beşiktaş tribünü kulüpten göndermek için sekiz yıl 'yeter' diye tempo tutmadı mı?
Sekiz yıllık bilanço ortada. 84 transfer, 103'ü kendisine olmak üzere toplam bırakılan 296 milyon TL'lik borç. 9 şiddetindeki deprem bile bu kadar enkaz ortaya çıkarmaz.
Peki şimdi kulüpler ne yapıyor? '58. maddenin değişmesini kabul etmiyoruz. Demirören'i ilk fırsatta gönderelim' diye feryat figan o kanal senin, bu program benim ekranda ahkam kesiyor.  Anladık, gönderin de 58. maddenin değiştirileceği Ankara'daki kongre salonunda belli değil miydi?
Yoksa genel kurulda oy kullanmayan tek kulüp, Bursaspor mu yanlış anlamıştı konuyu?
Eğri oturup doğru konuşmanın vakti geldi de geçiyor.
Zamanında seçmeyecektiniz.
Şimdi her kulüpte bir telaş var. Olması da normal. Kimse kusura bakmasın, üzerine de alınmasın. Ama 'Bir öyle bir böyle yapalım' derken, Türk futbolunu ne yapmasını bilmeyen yöneticiler bu hale getirdi.
Şimdi o yöneticilere pirincin taşını ayıklamak düştü. Bugüne kadar ayıklayamadılar, millete taş yedirdiler, ama çıkmadık candan umut kesilmez.
Demirören, Beşiktaş'ta sekiz yıl 'gitmem' dedi, böyle giderse federasyondaki ömrü uzun sürmeyecek.
Haziran'daki mali genel kurul seçimli olursa '4 ayda güle güle'.
Unutmadan ekleyeyim…
Bursaspor Eskişehirspor'u 3-2 yendi.
Pardon bu ne maçıydı?




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.