Hava Durumu

Dantel gibi

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2012 01:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2012 01:00

Yeşil Beyazlı takımın kapısını bir kupa maçında beğenildikten sonra aralayan Harun Tekin, Carson’dan sonra kaleyi devralabileceğini gösterdi. Onu bir dantel gibi işleyip bugünlere getiren antrenör Öztürk Tanrıbilir’i kutlamak gerek.
Okan’ın oynadığı her maçta gol atması ilginç. Demek ki Bangura ısrarı boşuna. Taha Can’ın görev alması, formaya ısıtılması günün bir diğer kazanımıydı.
Dikkat edilmesi gereken bir diğer kişi Peterri Forsell’di. Twente maçında yarattığı hüsrandan sonra Fin kramponu sahada gören olmadı. Özlüce’de kapalı kapılar ardında yapılan taktik idmanlarda görenlerin ‘Çok iyi şut çekiyor, kaleyi bombalıyor’ yönündeki efsaneleri dün gerçeklik kazandı. Forsell bir asist yaptı, bir de güzel gol attı. Ancak darılmaca, gücenmece yok. Bu ligin futbolcusu değil. Pişmesi için bir alt lige mi gönderilir, ne yapılır bilinmez. Fakat bu kalitede bir oyuncu için yabancı kontenjanı kullanılmaz.
Maça gelecek olursak, rakiple arada ciddi bir sıklet farkı var. Ama defansın yaptığı üç kritik hata Bursaspor düzeyindeki bir takıma yakışmadı. İlk 15 dakikada Muğdat’ın yakaladığı pozisyonlar gol olsa, Akhisar’daki geri dönüş bu kez tekrarlanmayabilirdi.
Akhisar demişken, Ertuğrul Sağlam’ın takımına yakışmayan hastalık dört gün sonra nüksetti. Serdar Aziz’in kendini Akhisar’da çıkarttırmasının ardından bu kez Nazilli’de oyuna 33’te giren N’Diaye gereksiz kart ve agresiflik nedeniyle 61’de çıkmak zorunda kaldı. Saha içindeki bu bireysel ciddiyetsizliğe bir an önce ‘dur’ denilmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.