Hava Durumu

Hamle sırası Sayın Körüstan’da

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2014 08:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 08:41

Kazanılması gereken bir maçtı ve kazanıldı. Kazanımlardan en önemlisi Sercan Yıldırım’dı. Oyuna girdi. Hücum gücünü artırdı. İkinci goldeki pası akıl doluydu. Caja yine oynadı, yine asist yaptı. Belluschi’nin golü tam anlamıyla ‘Latin’ stiliydi. Alınan üç puan takıma oksijen takviyesi gibi geldi, düşme potasıyla aranın açılmasını sağladı. Kaybedilse Rize’yle puan farkı dörde inecekti.
Daum’a yapılan baskılar ilk kez sonuç verdi. Kazım oynamadı, Volkan’la başlanıldı. İbrahim ve Şener tam anlamıyla savaştı.
Ve protestolar… Maçtan saatler önce başladı istifa söylemleri… Maça giremeyen taraftar sokağa döküldü.
Genci, yaşlısı, erkeği, kadını artık herkes aynı sözü dilinden düşürmüyor. Herkes ‘İstifa’dan başka kelime kullanmıyor. Daum da yönetim de tepkilerden nasibini fazlasıyla alıyor. Böyle giderse tepki sesleri daha da artacak… İstifa bir çözüm mü? Tartışılır… Olağanüstü kongreler Bursaspor’u hep geriye götürmüştür. Erkan Körüstan, “25 bin kişi protesto etse de ben görevimin başındayım” diyorsa artık yapılacak tek iş kamuoyunun gönlünü okşayacak bir hamlede bulunmaktır. Zeytin dalı mı uzatır, barış çubuğu mu tüttürür bilinmez… Bu camia Başkan Körüstan’dan bir hamle bekliyor. Çünkü ‘Kan emici, besleme’ gibi yakıştırmaları kabul etmiyor, liderinden böyle cümleleri duymayı içine sindiremiyor.
Ve son söz Türkiye Futbol Federasyonu’na… Bu ayrımcılık kokan, sadece kadınlara ve çocuklara açık maç uygulamasına acilen bir son vermeli. Kadın da erkek de eşittir. Hangi çağda yaşıyoruz? Dün akşam Bursa’da bir kez daha görüldü, kadınlar da erkekler kadar futbolu biliyor… Hatta bu kararları veren, kulüplere ceza yağdıran futbol yöneticilerinden daha iyi anlıyor…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.