Hava Durumu

İşi ciddiye almak

Yazının Giriş Tarihi: 18.04.2012 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.04.2012 08:38
Dün kaleme aldığım yazı Bursaspor Kulübü'nde işini ciddiye alan sadece tek kişinin dikkatini çekti.
O kişi malumunuz Ertuğrul Sağlam… Oysaki yazımdaki konu başlıkları Yeşil Beyazlı kulüpte yönetim ve idari açıdan her kesimi ilgilendiriyordu. Sadece Ertuğrul Sağlam kendi görev alanına giren konuyla ilgili açıklama yapma gereği duydu. İletişim sorunu ve voleybol takımına yönelik sergilenen vurdumduymazlıkla ilgili ne bir idari personel ne de bir yönetici açıklama yapma gereği duymadı.
Sağlık olsun…
Öncelikle Ertuğrul Sağlam'ı işine verdiği önemden dolayı tebrik etmek gerek. Oyuncularının Süper Finaller ile ilgili bilgi eksikliğinin ortaya çıkmasından sonra genç çalıştırıcı konu hakkında fikir sahibi olmam için nezaket göstererek telefonla aradı. Sözlerini aynen aktarıyorum:
"Yazınızda belirttiğiniz hususlar çok önemli. Ancak biz Sivasspor maçı öncesi en az üç kez futbolcularımızla Süper Finaller ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptık. Bu bilgileri hem yeni sistem açıklandığında hem maç haftasında hem de maç günü oyuncularımıza aktardık.  Teknik heyet olarak yeni sistemin tüm detaylarını en ince ayrıntısına kadar futbolcularımızla paylaştık".
Ertuğrul Sağlam açık yüreklilikle bu sözleri dile getiriyor. Bu iş için emek sarf etmiş. Onda bir kusur yoksa ki durum olmadığını gösteriyor, eleştiri oklarımızı futbolculara yöneltmemiz gerekiyor.
Eğer başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere teknik heyet defalarca bu bilgilendirmeleri kendilerine yaptıysa oyuncular Süper Finalleri pek de ciddiye almıyor anlaşılan. İlk maçtaki performansları da bunu kanıtlar niteliğindeydi.
Ancak şöyle bir durum var ortada. Bugüne kadar Yeşil Beyazlı forma için ter akıtan kramponlar kalan maçlar için de aynı ciddiyeti sergilemeli. Üç gün içinde oynanan iki Sivas maçındaki fark, hedef ve hedefsizliğin ne anlam ifade ettiğini kanıtladı.
Hatırlatalım…
Haftaya da Eskişehirspor'la da dört gün içinde iki maç oynanacak. İlki Türkiye Kupası, ikincisi de Süper Final.
Sivas'ta yaşanan değişimi gördükten sonra biz bu filmi seyretmiştik demeyelim.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.