Hava Durumu

Kadro Karaman’ın skor Daum’un

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2013 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 07:46

Bursaspor hafta içi oynadığı maçları kaybetmiyor ama TFF de niye düzenli olarak Bursaspor’un maçlarını hafta içine veriyor anlamak mümkün değil. Bu soğuk havada hafta içine ve saat 20.00’ye maç koymak hem futbolculara hem taraftarlara yapılan bir zulümdür.
Christoph Daum, göreve geldiği günden bu yana ilk kez kadroda radikal sayılabilecek hamlelere imza attı. Dört sağ kanat orijinli futbolcuyu sahaya sürmesi ilginçti. Belki de Daum, Karaman’ı şaşırtmak için bu taktik kurguyu seçti. Ne de olsa Colin Kazım haricindeki kadro onun döneminde değil, Karaman’ın Bursaspor’un teknik direktörü olduğu zamanda oluşturulmuştu.
Belluschi’nin daha fazla sorumluluk alması, Şamil’in her hafta üzerine koyarak oynaması Bursaspor’un direncini yükseltti. Sestak’ın ise ofansa hareketlilik kazandırması geceye damga vurdu. Şimdi hesap verme sırası Daum’da… Elinde bu kadar önemli bir silah var, neden onu haftalarca kulübeye bile değil, tribüne hapsettin? Kısır geçen haftalarda pek tabii ki çilingir Sestak olabilirdi. İç sahada kazanılan ikinci galibiyetin de Kayseri ekibi karşısında gelmesi ilginç bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.
Futbolun içinde bin bir türlü gariplik var. Dün gece de bunlardan biri yaşandı. Kadro Karaman döneminde kuruldu, skoru Daum aldı.
Soğuk havaya rağmen takımlarını susmadan destekleyen taraftarlar alkışların en büyüğünü hak etti.
Ve son bir not… Ev sahibi pozisyonundaki Christoph Daum’un Hikmet Karaman’a maç öncesi başarı dilememesi Alman teknik adama yakışmadı. Oğluna Türk örf adetlerine göre kız isteyen Daum’un bu konuyu atlamaması gerekirdi. Yoksa Alman çalıştırıcıya Karaman’a gitmemesi için koridorda kulağına bir şeyler söyleyen Tuncay Şanlı etki yapmış olabilir mi? Kim bilir?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.