Hava Durumu

Kimi isterseniz onu alacağım

Yazının Giriş Tarihi: 20.05.2013 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 08:17

Tarih 19 Mayıs, Stat Ankara 19 Mayıs, Atatürk’ün gençlere armağanı bayramda Gençlerbirliği’nin rakibi de Bursasporlu gençler… 23 Nisan’da Başbakan’ın makamına oturan minikler gibi onlar da bu bayramda ağabeylerinden formayı aldı.
İlk 11’de forma giyen Taha Can Velioğlu 19, maçtan 4 gün önce profes- yonel sözleşme imzalanan Doğanay Kılıç daha henüz 16 yaşında. Kulübedeki diğer gençler 17 yaşındaki Batuhan ile 18 yaşındaki Furkan, Süheyl ve Mert…
Sözleşme demişken demek ki istenince altyapı oyuncularıyla sözleşme imzalanabili- yormuş. Sorumluların aynı başarıyı Enes Ünal’da da göstermesi en büyük dileğimiz. Sorunun Ünal ailesinden kaynaklanmadığını biliyorum…
İki takım için de erken biten sezonda bu maç gazozuna oynandı. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın yeni sezon planlaması açısından bakıldığında karşılaşma ayrı bir değer taşıyordu.
Sonuçta Ankara’da gençler forma giydi ve güçleri yettiğince mücadele etti. Hepsine kocaman bir alkış…
Biraz da kongre sürecine değinelim…
Suni başkan adayı enflasyonunun yaşandığı genel kurul öncesinde asıl dikkat çekilmesi gereken konu Bursaspor’da gelecek sezonun kadro planlaması… Bursaspor’da kadrodaki oyuncular kadar dışarıda yerli-yabancı kiralık onlarca krampon var. Kulübe para muslukla girerken, çıkışı oluk oluk. Tam bir havuz problemi söz konusu.  
Seçilecek başkan eğer Karaman’la devam ederse ki bence etmeli, öncelikle oturup havuz problemini beraber çözmeli. Karaman transferin kamptan önce bitmesini istiyor ama mevcut durum bunu çok güç kılıyor.
Resmi açıklamayı yapmadıkları için henüz suni durumdaki başkan adaylarının propaganda çalışmaları da tüm hızıyla   sürüyor.
Suni adayların önceliği tribün temsilcileri…
Taraftar gruplarıyla yapılan toplantılar önemli bir adım. Başkan adaylarından birinin taraftarlara “Kimi istiyorsanız onu alacağım” demesi enteresan…
Konuşulan isim Eneramo…
Eğer o aday kazanırsa Hikmet Karaman bakalım bu transfere ne diyecek?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.