Hava Durumu

Muhatap alacaksın

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2012 10:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2012 10:35

Bu işin parayla pulla olmadığı taraftarın indirimden sonra yine tribüne gelmemesiyle kanıtlandı. Kimse tribüne gelmeyenlerin içindeki Bursaspor sevgisini, maçın mesai saatinde oynanmasını tartışmasın. Bursaspor taraftar anlamında ciddi bir erozyon yaşıyor. Bu erozyona ‘dur’ diyecek, set çekecek tarafların bir araya gelmesi artık kaçınılmaz. Nasıl biz gazeteci olarak tribün liderleriyle görüşüp ‘sorunun kaynağı ne’ diye araştırıyorsak, yönetim de taraftarla masaya oturacak. Artık kaçmak yok. Onları muhatap alacak, taleplerini dinleyeceksin. Uzun lafın kısası yönetim de taraftar temsilcileri de eteklerindeki taşları ortaya dökecek. Bu yapılmazsa Sestak’ın attığı golden sonra kendi sahanda gelen beraberlik için şampiyon olmuş gibi sevinmeye devam edersin…
Bu işin sosyal boyutu, bir de futbol kısmına bakalım…
İlk kez bu yönüyle eleştiriyorum…
Ertuğrul Sağlam oyuncu seçimi konusunda yaptığı yanlıştan 40. dakikada döndü. Kabuğunu kırdı, son haftaların formsuz ismi Musa’yı kulübeye çekti. Tuncay 10 kişilik oynadı. Gücü konusunda eleştirenlere sahada basmadık yer bırakmayarak cevap verdi. Kaptan Ömer Erdoğan’ın yaptığı hatalar neredeyse Bursaspor’un ipini çekecekti. Carson devreye girmese Antep güle oynaya farka gidecekti. Eğer bu sezon tribünlerin her maç sonunda alkışladığı isim Carson’sa hem diğer futbolcular hem de teknik heyet nerede hata yapıyoruz diye düşünmek zorunda.
Bursaspor, fikstürün kolay diye nitelendirilebilecek bölümünü hovardaca kaybettiği puanlarla geçtikten sonra şimdi 5 maçlık periyotta ciddi rakiplerle oynayacak. Bunlar haneye ‘zarar’ diye yazılıyorsa artık ‘kâra’ geçmek için herkesin kendine çekidüzen vermesi şart.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.