Hava Durumu

Pembe gözlükle bakarsan…

Yazının Giriş Tarihi: 03.08.2012 08:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.08.2012 08:55

Kağıt üzerinde zayıf gibi görünen rakip seni ne kadar zorlayabiliyor, ne hallere düşürebiliyor Kuopio’da gördük.
Maçın kontrolü Bursaspor’un elinde olsa bile Fin takımının oyuncuları Bursaspor’dan daha fazla istedi ve koştu. Ev sahibi ekip, kendileri için büyük avantaj sağlayan sentetik zeminde daha fazla ayakta kalan taraftı.
Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri gereksiz agresif tutumlarının cezasını gördükleri kartlarla aldı. Pinto ve Ozan İpek’in kartları profesyonelliklerine yakışmadı.
Avusturya kampının yıldızı İsmail Haktan ilk resmi maçta kendisine ilk 11’de yer bulmasına karşın bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Maçın henüz başında kaçırdığı golün sıkıntısı kalan dakikalarda tüm takıma yansıdı.
Ozan ve İsmail’in yükünü çektiği kanatlar çalışmayınca Sağlam oyuna müdahaleyi 60. dakikada yaptı. Turgay ve Ferhat’ın sahaya sürülmesi tempoyu yükseltse de Bursaspor sezonun ilk resmi ve kritik maçında karnesini zayıflarla doldurdu.
Sonuçta takım halinde yılda toplam 500 bin Euro kazanan Kups milyon Euro’ların havada uçtuğu Bursaspor’a nefes aldırmadı. Fin kramponlar Yeşil Beyazlılara, ‘Sizden daha az kazanıyor olabiliriz, ama turu geçecek yürek de bizde var’ dercesine önce ecel terleri döktürdü, sonra da öldürücü darbeyi 73’te Puri’yle indirdi.
Tur geçilir geçilmez, Play-Off oynanır oynanmaz, bilinmez ama tek gerçek var ki Bursaspor’un mevcut kadrosu bu haliyle Süper Lig’de sezon sonunda hedefe ulaşacak düzeyde değil.
Transfer yapılmazsa her kesimi zor günler bekliyor. Önce yönetimi, sonra da teknik kadroyu. Finlandiya’da alınan sonuç ve ortaya konulan futbolla gerçekler gün gibi ortaya çıkmışken hayata pembe gözlüklerle bakmanın anlamı yok.
Şimdiden söylemesi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.