Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Satsana

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2013 02:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2013 02:25

Bu gidiş iyi değil
Taraftar yönetime tepkisini ilk kez bu kadar yüksek dile getirdi.
“Yönetim uyuma taraftarı satsana”
Bu tezahürat uzun süre sonra yankılandı Bursaspor tribünlerinde.
N’Diaye’nin satışı ticari anlamda iyi gözükse de psikolojik etkisi yönetimi hayli yıpratacak gibi duruyor. Hele hele yerine alınacak oyuncu bizim eski kara oğlan gibi çıkmazsa yönetim açısından yandı gülüm keten helva.
Kasayı doldurayım, borçları ödeyeyim derken kendisini bambaşka bir platformda bulabilir İbrahim Yazıcı ve arkadaşları. Bir bakmışsın taraftar tribünde kendi değimleriyle genel kurulu toplamış.
Genel kurul demişken bugün Divan toplanıyor. Acaba sağlık sorunları nedeniyle maçlara gelemeyen Başkan İbrahim Yazıcı Divan’a katılır mı? Bu protestoların ardından onun takınacağı tavır geleceğe şimdiden ayna tutacaktır.
Bir başka tehlike de tribünün bölünmesi. Teksas ve Maraton arasında ciddi görüş ayrılığı var. Kimse dillendirmiyor fakat bu iki bölümün atışmasının sonuçları da Bursaspor’u derinden yaralar.
Gelelim asıl konuya.
Her fırsatta dile getiriyoruz. Ertuğrul Sağlam kadrosuna güveniyor ancak söylemlerle gerçek birbiriyle örtüşmüyor. Bursaspor’da oyuna sonradan giren üç oyuncu Okan, Batuhan ve Taha Can. Bu arada Taha Can-Belluschi değişikliğini anlayan varsa parmak kaldırsın. Fenerbahçe’deyse Baroni, Sow ve Mehmet Topuz…
Kimse demesin, “Onların maddi gücüyle bizimki aynı mı?” diye. Nasıl N’Diaye Batalla, Pinto gibi yıldızlaşabilecek oyuncular bulunabiliyorsa kadroyu sırtlayacak yeni oyuncular alınmalı. Alınmazsa sonuç hüsran olur.
Niye mi?
50. yılda lig ya da kupa kulvarından Avrupa vizesi alınmazsa tepkinin oktavı daha da yükselecektir.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.