Hava Durumu

Son kullanma tarihi…

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2014 08:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2014 08:59

Deplasmana gideceksin, sayısız pozisyon bulacaksın, atamayacaksın sonra da “Nerede benim üç puanım” diyeceksin. Bursasporlu futbolcular kusura bakmasın ama kimse altın tepside galibiyet hediye etmez. Girdin mi pozisyonu atacaksın. İsim yazmaya gerek yok kim ceza sahasında topla buluştuysa havanda su dövdü o kadar.
Bundan sonraki sözlerim Sayın Christoph Daum’a… Sezonun en üretken maçından yenik ayrılıyorsan soracaksın kendine “Ben nerede hata yaptım?” diye. Bursaspor belki de Daum yönetiminde oyunu ilk kez bu kadar ileriye taşıyor ama savunması da yol geçen hanına dönüyor. Savunmanın bu kadar açık verdiği bir maçta Daum’un gözü nereye bakar? Bir teknik adam nasıl olur da önlem almaz? Bursaspor’daki kullanma tarihi geçen Christoph Daum’un bu dakikadan sonra takıma vereceği katkı kalmış mıdır? Daum bu sorulara yanıt verebilir mi?
Ve Sayın Erkan Körüstan son sözüm size… Maç öncesinde yedek kulübesinde birlikte oturduğunuz, takımın ısınmasını birlikte izlediğiniz teknik adamınızdan ne olur artık hesap sorun. Nasıl camia size tepki gösteriyorsa siz de tepkinizi ortaya koyun. Çünkü Bursaspor’un gidişi iyi değil. Futbolcuların mücadele ettiği saha da ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin platosu değil. Çünkü takım 2014 yılında Osmanlı’daki Mehter takımı gibi gidiyor. İki ileri, bir geri… 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.