Hava Durumu

‘Siz söylemiştiniz’

Yazının Giriş Tarihi: 10.11.2016 01:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.11.2016 01:52
Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim meydanlarında daima “Biz söylemiştik” derdik ve halkımıza iktidarın yanlış uygulamalarının yol açtığı sorunları anlatırdık. Sandığa yansır ya da yansımazdı ancak itiraf edemese de herkes haklılığımızı kabul ederdi. Bugün ise farklı bir süreçten geçiyoruz. Sokakta muhatap olduğumuz vatandaş henüz biz bir şey söylemeden “Siz söylemiştiniz” diyor.
Fethullah Gülen yapılanmasının kökü dışarıda bir ihanet şebekesi olduğunu ve Türk siyasetini tanzim etmeye çalıştığını, dine zarar verdiğini söylediğimizde bize kargaların bile güleceğini söyleyenler şimdilerde ortalıklarda görünmüyor. Oysaki biz onların parmaklıkların ardında görülmeleri gerektiğine inanıyoruz.
“Çözüm süreci” denilen şeyin “çözülme”, “bölünme” getireceğini söylediğimizde kandan beslendiğimizi iddia edenler bugün bu kirli pazarlıklardan hiç haberi yokmuş gibi davranıyor. Türk bayraklarının, Atatürk büstlerinin, “Andımız”ın, “T.C.” yazılı tabelaların saygısızca horlandığı günlerde PKK’nın siyasi kanadı HDP de bölgede paralel bir devlet yapılanmasına gitmiş, AKP iktidarı tarafından yürütülen başarılı KCK operasyonları olumlu sonuçlar verse de “çözülme süreci”nin başlamasıyla tüm tutuklular serbest bırakılmış hatta bebek katilinin bile serbest bırakılması “63 hain” tarafından iktidara teklif edilmiştir.
MHP Genel Sekreteri Sayın İsmet Büyükataman’ın Milliyetçi Hareket Partisi adına çözüm sürecini yargıya taşıma çabaları da maalesef bağımsızlığını yitirmiş yargı tarafından işleme bile alınmamıştır.
Türk milliyetçileri o gün ne söylediyse bugün de aynı şeyi söylemektedir. Ülkemizde kanunların üstünde hiçbir güç olmamalıdır. Vatana ihanetin sınırları bellidir.  Her fırsatta “bağımsız Kürdistan” çığırtkanlığı yapan, terörist başına methiyeler düzen, Türkiye sınırlarını aleyhimize değiştirme gayreti veren siyasetçi görünümlü teröristlerin gözaltına alınmaları, tutuklanmaları ve yargılanmaları kadar doğal bir şey yoktur. Birileri bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’ni bölme özgürlüğü diye bir özgürlük yoktur.
“PKK bir terör örgütü değildir” diyen bazı milletvekillerine de yansıyacak şekilde hangi terör örgütünü destekliyor olursa olsun vatandaş ya da milletvekili ayrımı yapılmadan devletimizin bölücülerden temizlenmesi en büyük temennimizdir.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.