Hava Durumu

3 ile başlarız

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2019 08:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2019 08:18

Bursaspor Süper Lig'in ikinci yarısına pazartesi günü sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçı ile start verecek. Yeşil Beyazlılar 2-12 Ocak tarihleri arası Antalya'da güzel bir kamp dönemi geçirdi. Diafra Sakho ve Abdullahi Shehu'nun da Belek'te takıma dönmesi güzel gelişmelerdendi. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın kampa götürdüğü gençler de Vakıfköy'ün gücünü yeniden gösterdi. Sezonun ikinci yarısında zor olsa da önümüzdeki sezon Ali Akman ve Eren Güler Süper Lig'in en çok konuşulan 2 ismi olmaya aday.
Gelelim kamptaki son hazırlık maçına. 4-0'lık Evkur Yeni Malatyaspor yenilgisi bütün camiada olumsuzluk havası yarattı. 90 dakikayı sahanın içinden takip ettim. Malatyaspor'un aşırı bir motivasyonu vardı. Bizimkiler de kampın son maçı olduğu için bu süreci sakatlanmadan kapatmak adına daha sakin kaldılar. Bu sonuç Fenerbahçe maçına yansıyacaktır. Sahada basmadık yer bırakmayan ve 3 puanı cebine koyan bir Timsah göreceğiz. Ayrıca Shehu'nun bu maçta forma giymesini beklemezken, Sakho'nun aynı Beşiktaş maçı gibi sonradan oyuna girmesini ve atacağı gol veya gollerle kalitesini yeniden kanıtlayacağını düşünüyorum.

BU SESE KULAK VERİN

Fenerbahçe maçına engelli vatandaşlarımız için 200 bilet satışa çıkmış. Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın önündeki 7 gişeden sadece 1 tanesinde engelli bilet satışı yapılıyor. Bursaspor'u yalnız bırakmayan engelli taraftarlarımız da biletler satışa çıktığı ilk gün Büyükşehir Belediye Stadı'na akın ediyorlarmış. Bunları bana engelli taraftarlarımızdan Semih Bey aktardı. Oraya koltuk değnekleriyle, tekerlekli sandalyelerle gelen taraftarlarımız maalesef tek gişe olduğu için uzun sıralar oluşturup, o halleriyle o sırada bekliyorlarmış. Yandaki boş gişelerde engelli satışı yapılması kabul edilmiyormuş. Bence bu duruma ilgili yönetim kurulu üyelerimiz ve görevliler hassasiyet göstermeli. Zaten az bilet çıkan engelli taraftarlarımız daha fazla mağdur edilmesin. Onların stada gelmesine, bilet alırken daha kolay işlem yapmalarına imkan tanıyalım...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.