Hava Durumu

İşte Vakıfköy'ün gücü

Yazının Giriş Tarihi: 07.10.2018 07:52
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 07:52

Bursaspor 8 haftanın ardından sonunda 3 puanla tanıştı. Gerçekten çok ilginç bir maç oldu Bursaspor-Ankaragücü karşılaşması. Takımın kazanması milli maç öncesi büyük moral oldu. Artık Galatasaray deplasmanında yine iyi futbol ve puan ile Timsah'ın önünün açık olduğunu düşünüyorum.
Sahaya gelecek olursak son 2 haftadır oyuna sonradan giren kurtarıcılar Yusuf Erdoğan ile Furkan Soyalp kadro dışı kalmışken, Badji cezalı, Saivet ve Tunay'ın da sakat olduğu bir günde Yeşil Beyazlılar hiç kimsenin yokluğunu aramadı. Uzun zamandır oynamayan Abdullahi Shehu maça Barış Yardımcı'nın önünde başlayarak o kanadı resmen kapattı. İlk kez bir resmi maçta Bursaspor forması giyen Ramazan Keskin'e ise sadece maşallah diyebiliyorum. Daha önce bu köşeden oynamasını belirttiğim genç oyuncu gerçekten bizi yanıltmadı ve Vakıfköy'ün gücünü, Timsah'ın altyapısının kalitesini tekrar ortaya koydu.Umut'un sol önde oynayıp attığı gol de çok iyiydi. Kanat sıkıntısı çeken Timsah için Umut büyük kazanç. Bu maçtan sonra artık takımda herkes biliyor ki formayı hak eden alacak. Bu da Bursaspor'a gelecek için büyük kazanç sağlayacak.
Son olarak ise "VAR" hep gündemde. Bu sezon devreye giren Video Yardımcı Hakem sistemi (VAR) Bursaspor'a hiç yaramadı. Evet son 2 haftada verilen kararlar doğru olabilir ama bu sistem sebebiyle yardımcı hakemler ve orta hakemler o kadar çok hata yapıyor ki direkt takımı etkiliyor. Halen herkesin hatırladığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında Timsah Sakho ile 2. golü bulmuş ve resmen maç bitmişti. Ama iptal edilen gol sonrası Rize ekibi oyuna dönmüş, Bursaspor ise sanki gol yemiş gibi oyundan düşmüş ve 3 puandan olmuştu. Bu maçta da iptal edilen ilk golde hakemin görüş açısındaki bir pozisyona dönülüp bakılıyor. 2. iptal edilen golde de çok ince bir ofsayt var gibi duruyor. Ancak maç sonunda bir görüntü düştü sosyal medyaya. Sakho'nun golünde Riva'da bulunan VAR hakemleri bölgelerini terk etmiş, sadece 1 hakem orada kalmış. Onun uyarısı sonrası hem diğer VAR hakemleri yerine geliyor hem de orta hakem pozisyonu izlemeye gidiyor. Gerçekten yazık. 90 dakikada oturup maç bile izleyemeyen hakemlerden adalet bekliyoruz...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.