Hava Durumu

Tercihler önemli!

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2018 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 08:30

Bursaspor'un Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Antalyaspor'a 2-0 yenilmesi büyük sürpriz oldu. Tabii ortaya çıkan mağlubiyetin birçok nedeni var. İlk olarak Aytaç Kara'nın yokluğu çok fazla hissedildi. İzlerken aşırı özgüveninden dolayı eleştirilen tecrübeli orta oyuncusunun yokluğunda Timsah'ta lider eksikliği ortaya çıktı. Ancak alınan yenilgiye rağmen Ramazan Keskin'in ilk 11'de başlaması da gelecek adına önemli bir adımdır. Bazen kaybetseniz de bir şeyleri kazanırsınız.
Chedjou'nun neden yedek kaldığını cidden anlamadım. Yanlış da anlaşılmasın Vergini çok kötü oynadı veya o yüzden kaybettik de demiyorum. Ancak Chedjou hamle hataları ve yine Aytaç gibi aşırı özgüvenden dolayı hatalar yapsa da Bursaspor'un oyunu geriden kurmasında en önemli isim. Chedjou'nun yokluğunda durmadan Badji 2 stoperin arasına girerek oyun kurmaya çalıştı. Bu da takım boyunun uzamasına sebep oldu. Ayrıca Samet Aybaba'nın artık Umut Nayir'den istediği verimi alamadıktan sonra Ali Akman'a da şans vermeye başlaması gerekiyor. Ancak benim kabul edemediğim 2 maç kazanınca hafta içinde Avrupa hesapları yapılırken, tek bir mağlubiyetle tüm camia olarak gardımızın bu derece düşmesi. Kardeşim bu takım oynuyor. İlk yarıdaki son 2 haftada da mağlup oluruz düşme hattına gireriz diyen herkese cevabını sahada verecektir.
Son olarak Antalyaspor karşısında Bursaspor üretkenlikten uzak bir oyun sergilese de Fırat Aydınus'a da değinmeden edemeyeceğim. İlk yarıda Barış Yardımcı'ya yaptığı uyarı, ardından ikinci devrede Lima'nın itirazı sonrası yanına gidip konuşması olacak iş değildi. Son olarak Brezilyalının üstüne yürüyüp burun buruna gelmesi başka yerlerde kolay kolay kabul edilmez. Mesela son Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yapsana bu hareketleri görelim sayın Aydınus. Hatta Fatih Terim'in çok yoğun itirazı vardı maç sonunda çok naif gözlerle bakarak izlemiştin. Neyse zaten Samet hocanın da Lima'ya sarı kart verdiği pozisyonun ardından Fırat Aydınus'a bir tepkisi var ki her şeyi ortaya koyuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.