Hava Durumu

Twitter camiası!

Yazının Giriş Tarihi: 10.06.2019 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.06.2019 08:29

Bursaspor tarihindeki en enteresan başkan adaylık sürecini geçirdi. Süper Lig'den düştükten sonra Bursaspor üzerindeki ilgi çok azalmış olacak ki hiçbir ajans başkanlık sürecini takip etmedi. Gazeteci olarak da 3-4 kişiydik Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde. Ama orada Yeşil Beyazlı camiaya haber ulaştırmaya çalışan basına hiç saygı yoktu.

Daha seçim olmadan, göreve gelmeden malum kişilere, yani dışarıya bir servis vardı. Hepimiz biliyoruz yeni başkan adayının imzalı listesi daha Divan'a teslim edilmeden Twitter'a düştü.
Ya kardeşim, 'Bu sosyal medya bize çok büyük zarar verdi' diyorsunuz ama hepiniz klavye şövalyesi olmaya çalışıyorsunuz. Benim daha önce hiç görmediğim insanlar sosyal medyadan Bursaspor başkan adaylığı sürecinde son dakika diye paylaşım geçti. Gerçi listede patladılar. Onlar da kandırılmış.

Yaşananlara gelirsek Bağımsız Denetleme Kurulu başkan adayı Mesut Mestan'ın yönetimine yazılmış. Serdar Güllülü önce sosyal medyadan haberi olmadan listeye yazıldığını açıkladı ardından basına bir açıklama yaptı. Yine Mestan'ın listesindeki bazı kişiler haberi olmadan yönetime yazıldıklarını Twitter üzerinden bildirdi. Yani biz kızıyoruz ama resmen Twitter camiası olmuşuz. Başkanlık süreci içinde bile adı geçenler çekileceğini bu mecralardan açıklıyor. Bursaspor'da yol yordam unutulmuş. Çok iyiye gitmiyoruz tüm camia olarak. Artık bir silkinip ayağa kalkma vaktimiz geldi.
Bunun için de daha sağlam bir başkan ve yönetime ihtiyacımız var...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.