Hava Durumu

Ligde sıkıntı çekiyor ama kupada çoşuyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.02.2014 09:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.02.2014 09:05

Bursaspor iki farklı kulvarda yarışırken, özellikle Türkiye Kupası’ndaki performansıyla ön plana çıkıyor.
Yeşil Beyazlılar 2’si ön eleme olmak üzere 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.
Timsah bu dönemde ligde 2 galibiyet alırken, 4 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı ve 1 kez yenildi.Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren ancak Türkiye Kupası’nda yoluna tam gaz devam eden Bursaspor, son olarak Akhisar Belediyespor’u evinde 3-0 mağlup etmeyi başardı ve yarı finale lider olarak çıktı. Yeşil Beyazlılar kupada sadece 1 yenilgi alıp 1 kez de berabere kalırken, bu dönemde ligde 1 kez mağlup olup, 4 kez sahadan 1 puanla ayrıldı.
KUPADA ESTİ
Yeşil Beyazlılar’ın kupadaki başarısı rakamlara da yansıdı. 4. Tur’da Adana Demirspor’u deplasmanda 2-1, 5.Tur’da da İnegölspor’u sahasında 3-0’la geçen Timsah, Grup maçlarında Sivasspor’u her iki maçta da 2-1 mağlup etti. Akhisar ile ilk karşılaşmada berabere kalan, Bursa’daki mücadeleyi de 3-0’la geçen Bursaspor, gruptaki tek yenilgisini Eskişehirspor karşısında hakemin de etkisiyle aldı.
LİGDE 4 BERABERLİK
Bursaspor bu dönemde ligde oynadığı maçlarda vasat bir görüntü çizdi. Galatasaray mücadelesine kadar yenilgi yüzü görmeyen ancak oynanan 5 maçın 3’ünü beraberlikle tamamlayan Timsah, Kayseri Erciyes ve Eskişehirspor’u 3-1’lik skorlarla geçti. Yeşil Beyazlılar Sarı Kırmızılı takım karşısında adeta hezimete uğrarken, son maçta da Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.