Hava Durumu

Bir tutam hayat

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2015 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2015 07:46
Kendime dönüşüm yolculuğumun ilk dönemlerinde tanıştım Leyla Uluman ile…
Farklı şehirlerde yaşadığımızdan yüz yüze görüşme, oturup iki lafın belini kırma gibi bir durumumuz olamadı ama hayatlarımıza dair pek çok detaydan haberdarız.
İnsan, kendi yolunda yürüdüğünde ve kalbinin sesini dinlediğinde her istediğine ulaşabiliyor, inanıyorum…
Leyla’yı tanıdığımda, ‘Aşkın Saf Hali’ isimli bir şiir kitabı vardı ve o, heyecanla atan kalbiyle yeni bir kitabın daha hazırlığını yapı-yordu.
Hatta isim konusunda epey eğlenceli fikirler üzerinde konuştuğumuzu hatırlıyorum. Sonra bir süre görüşemedik, aramıza zaman girdi. Ta kii, geçen haftaya kadar. Geçen hafta, Leyla’dan çok güzel haberler aldım veee acayip sevindim.
İstanbul’da yaşayan Leyla Uluman, ‘Bir Tutam Hayat’ adlı yepyeni kitabının okurla buluşmasının sevincini yaşıyor bugünlerde…
Herkesin kendi hikayesini aradığına dikkati çeken Uluman, ‘motivasyon’ odaklı eseriyle, herkesi kendi kalbiyle özel bir yolculuğa çıkarıyor. Yazılarında kişinin kendi yaratıcılığının ışığını gör-meye davet ediyor, genç yazar.
Öykülerden oluşan kitabında okuyanı istediği yolda değişime teşvik eden yazar, kelimeleriyle insanları hedeflerine odaklanmaları konusunda da cesaretlendiriyor.  Canım arkadaşım, kitabıyla ilgili haberi verirken bana da ilham kaynağı oldu.
Leyla Uluman’ı tebrik ediyor, ruhundan dökülen satırları okurlarına ulaştıracağı daha nice kitaplar yazmasını diliyorum…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.