Hava Durumu

Bursa’nın gururu

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2015 06:57
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.03.2015 06:57
Bursa Büyükşehir Belediyesi Bandosu, kesinlikle bu kentin gururu…
Resmi törenlerin ve üst düzey protokollerin yanı sıra Bursa’da gerçekleştirilen neredeyse tüm etkinliklerde yer alan bando, 35 kişiden oluşan güçlü ekibiyle Bursalılar’ın gönlüne taht kurdu.
Bando denince akla gelen ‘resmi tören’ imajını yıkan usta sanatçılar, dinleyicilerine tam anlamıyla müzik ziyafeti sunuyor.
Marşların yanında yerli ve yabancı şarkıları da seslendirerek, etkinliklere katılan herkese neşeli ve eğlenceli anlar yaşatan sanatçılar, zaman zaman seslendirdikleri şarkılarla insanı yıllar yıllar öncesine götürüyorlar.
Bu satırları samimiyetle yazdığımı bilmenizi özellikle istiyorum.
Torpil yapmıyorum, kesinlikle...
Büyükşehir Belediyesi Bandosu’na emek veren sanatçılarımızın çok çok çok alkışla taçlandırılmaları gerektiğine inanıyorum.
Bandonun repertuarını hayranlıkla dinleyenlerdenim.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir etkinlikte yine Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun müziğini dinleme şansı buldum.
Yıllar önce Oya ve Bora’dan dinlediğimiz ve benim çok çok çok sevdiğim bir şarkı olan “Biz dünyayı çok sevdik” parçasını seslendirdiklerinde “Abi, çok iyiler yaaa…” dediğimi anımsıyorum.
Ben daha önce repertuarını bunca zengin tutan bir başka bandoya daha rastlamadığım için satırlarımı gönül rahatlığıyla yazıp, bu muhteşem ekibi tebrik ediyorum…
Bursalılar’ın olduğu kadar kentin yerli ve yabancı turistlerinin de gönlünü çelen Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun tüm kahramanlarına ve şef Şaban Gülşen’e bu şehrin bir vatandaşı olarak teşekkür ediyorum… Nice yeni şarkılara…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.