Hava Durumu

Hayırcılara OHAL evetçilere normal hal!

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2017 04:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 04:47

Referandum oylamasına iki aydan az bir zaman kaldı hâlâ OHAL'in kaldırılıp kaldırılmayacağı belli değil. Nasıl olsa 'evet' çiler bundan etkilenmiyorlar ya kaldırılmasa da olur diye düşünülüyor herhalde. Hayırcılar ise daha şimdiden etkilendirilmeye çalışılıyor.
Hayır oyu kullanacak olanlara ilgililer ve yetkililerce terörist damgası vuruldu bile. Ayrıca evet çıkmazsa iç savaş çıkacağı tehdidini de açık açık söylüyorlar. Devleti yönetenler böyle der de onların atadıkları müdürler, hocalar geri durur mu? Onlar da çeşitli söylemlerle bugün devleti yönetenlere bağlılıklarını dile getiriyorlar. Gazetelerin yazdıklarına göre içlerinde hayır oyu kullanacak olanların teröristlerle aynı işlemlere tabi tutulacaklarını söyleyen savcı dahi var. Demek ki ülkemizin muhtemelen yarıdan fazlası 16 Nisan referandumundan sonra terörist olacak, geriye kalanlar da vatansever.
Bunlar ve benzeri gelişmelerin hiçbirisi sürpriz değil elbette. 'Neden başkanlık sistemi' sorusuna ne TBMM'de ve ne de kamuoyunda inandırıcı bir açıklama bu güne kadar yapılamayınca, bu gelişmeleri de doğal olmasa da doğal karşılamak gerekiyor.
Yine gazetelerin yazdığına göre AKP'nin sadece fiziği genç, kafasının içi boş ve örümcekleşmiş bir ilçe gençlik kolu başkanı da büyüklerinden esinlenmiş olmalı ki, dozu daha da artırarak Atatürk için "Yunan" demiş. Kafasının içi öylesine boş ki Atatürk'ün ve daha onun gibi binlerce Türk vatandaşının neden Selanik'te doğup yaşadıklarını bilmeden savurmuş, cehaletini ortaya koymuş ama böylece milletvekili olma yolunu kendine kolayca açtığını zannetmiştir herhalde.
16 Nisan 2017'ye kadar daha nelerle karşılaşacağımızı inşallah yaşayarak göreceğiz. Yaşayacaklarımızın hiçbiri emperyalizme karşı Atatürk'ün önderliğinde bağımsızlık savaşını başarı ile vermiş bir ulusun çocukları olarak bizleri yıldırmayacak. Bu görevimizi de ülke yararı doğrultusunda en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum ve ülkemiz için HAYIRLI olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.