Hava Durumu

Survivor Sercan Yıldırım kimdir, aslen nereli? Survivor All Star 2024 Sercan Yıldırım boşandı mı?

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Sercan Yıldırım da Survivor’ın ön plana çıkan isimleri arasında yer alıyor. Sercan Yıldırım kimdir, evli mi? sorusu da ekran karşısındaki izleyiciler tarafından merak ediliyor. Son haftalarda yaşanan birçok olayın içerisinde yer alan Sercan Yıldırım sosyal medyada da adından sıkça söz ettiriyor. Futbol kariyeri ile tanınan Sercan Yıldırım, Süper Lig’in önde gelen kulüplerinde forma giymiştir. Peki, Survivor Sercan Yıldırım aslen nereli, kaç yaşında? Sercan Yıldırım kiminle evliydi?

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 11:08
Kaynak: Haber Merkezi
Survivor Sercan Yıldırım kimdir, aslen nereli? Survivor All Star 2024 Sercan Yıldırım boşandı mı?

Survivor 2024’te son haftalarda tansiyon hiç düşmüyor. Fenomen yarışma programı Survivor’ın son haftalarda en çok konuşulan yarışmacılarından birisi Sercan Yıldırım oldu. Hem parkur oyunlarındaki diyalogları hem de konseydeki açıklamalarıyla ön plana çıkan Sercan Yıldırım, sosyal medyanın da konuştuğu yarışmacılar arasında yer alıyor. İşte Survivor All Star 2024 yarışmacısı Sercan Yıldırım hayatı ve biyografisi!

SERCAN YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990’da Bursa'da doğdu. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, 2006 yılı temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşadı. Buradaki performansı sonrası 3 milyon euro bedelle 2011 yılında Galatasaray'a tranfer olan Sercan Yıldırım, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giydi.

Sercan Yıldırım formasını giydiği Fatih Karagümrük takımından özel izin alarak, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında yer almıştır. O sezonun en iyi performans gösteren yarışmacılardan biri olarak yarışmayı 6. sırada elenerek bitirdi. 2022 yılında Survivor 2022: All Star yarışmasında mücadele etmiştir.

Survivor sonrası memleketi Bursa'ya dönen Sercan Yıldırım, Ekim 2020 tarihi itibarıyla Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri'nde faaliyet gösterecek olan Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi'ni açmıştır.

Sercan Yıldırım 2024 yılında da Survivor 2024: All Star yarışmasındaki mücadelesini sürdürmektedir.

SERCAN YILDIRIM EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Sercan Yıldırım, 6 Aralık 2021 tarihinde pilates ve yoga eğitmeni olan Nihan Yönel ile hayatlarını birleştirme kararı alıp evlenmişlerdir. Daha sonra ise boşanmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.