Ayyıldız yarışı bırakmıyor

Kırmızı Beyazlılar zevkli geçen maçın ilk yarısında tam 3 kez öne geçerken, Mutlularspor ise kısa süre sonra yeniden beraberliği yakaladı. Ancak Yıldırım Ayyıldızspor ikinci yarıda 1 gol daha bularak 3 puana uzandı ve 1. Küme'ye çıkma iddiasını sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

GOL DÜELLOSU

Bursa 2. Amatör Küme 2. Grup'ta ilk 3 sıra mücadelesi veren Yıldırım Ayyıldızspor, 15. hafta maçında Mutlularspor'u 4-3 mağlup etti. Vatan Sahası'nda oynanan ve oldukça zevkli geçen maça iyi başlayan Kırmızı Beyazlılar, henüz 2. dakikada Halit'in attığı golle 1-0 öne geçti. Oyundan kopmayan konuk ekip ise bu gole 10. dakikada Samet ile karşılık vererek durumu 1-1'e getirdi. Topun bir o kalede bir bu kalede geçtiği mücadelede Yıldırım Ayyıldızspor 32'de bu kez Yunus ile üstünlüğü yakaladı: 2-1. Ancak Mutlular 36'da yine Samet ile bir gol daha buldu ve skora 2-2'lik eşitliği getirdi.

HEDEF SÜRÜYOR

42. dakikada Alper'in ayağından bir gol daha bulan Yıldırım ekibine Mutlular 44. dakikada Hamza ile tekrar cevap verdi ve soyunma odasına 3-3'lük eşitlikle gidildi. İkinci yarıda galibiyet için baskısını sürdüren Ayyıldızspor, 60. dakikada İsmail ile aradığı golü buldu ve sahadan 4-3'lük skorla galip ayrılmasını bildi. Bu sonucun ardından Ayyıldızspor puanını 25'e yükselterek kalan son 7 maç öncesi hem ilk 3 şansını hem de 1. Amatör Küme'ye yükselme şansını sürdürdü. 11 puanda kalan Mutlular ise bir üst küme hayallerini yarınlara bıraktı.