Büyükşehir çok rahat

Beşiktaş karşısında işi sıkı tutan ve kolay bir galibiyete imza atan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, bu sonuçla normal sezonu beşinci sırada bitirmeyi garantiledi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 21. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş'ı ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye Özge ve Joycinha'nın sayılarıyla oldukça istekli başlayan Yeşil Beyazlılar, yakaladığı 6-0'lık seri sonrası ilk teknik molaya 8-2 üstün girdi. Fatma ve Dora Horvath'ın etkili hücumlarıyla ikinci teknik molayı da 16-7 önde geçen Bursa temsilcisi, 25-14'lük set sonucuyla 1-0 üstünlüğü sağladı.

BLOKTAN DUVAR

İkinci sette Joycinha, Dora ve İpek Soroğlu ile sayılar bulan ev sahibi ekip, teknik molalarını 8-6 ve 16-8 önde kapattığı sette rahat bir oyun sergileyerek seti 25-13 aldı: 2-0. Üçüncü setin başında da Ivana'nın etkili bloklarıyla 4-0'lık seri yakalayan Büyükşehir'in Sultanları, 8-2 üstünlükle geçtiği ilk teknik moladan sonra rakibine üst üste sayılar verse de Fatma, Joycinha, İpek ve Dora Horvath'la hakimiyeti yeniden eline alarak seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı. (Ozan DEMİR)