Cihanspor 3 attı 3 aldı

Yeşil Beyazlılar baştan son üstün götürdüğü karşılaşmada Fethiye İdmanyurdu'nu Hamza, Kerem ve Emirhan'ın golleriyle devirerek grubun dibinden uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Tolga Öztaş'ın haberi..

U-13 Elit Yaş Ligi 3. Grup'ta alt sıraları yakından ilgilendiren 17. hafta maçında Cihanspor, Fethiye İdmanyurdu'nu 3-1 mağlup etti. Atıcılar-2 Sahası'nda oynanan maça iki takım da oldukça kontrollü başladı ve devre 0-0 beraberlikle geçildi. İkinci yarıya Cihanspor hızlı başladı. Yeşil Beyazlılar 36. dakikada Hamza'nın attığı golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Cihanspor 53'te Kerem'in şık golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0.

SON ANLAR NEFES KESTİ

Karşılaşmanın son dakikaları adeta nefesleri kesti. Fethiye İdmanyurdu 58. dakikada penaltı kazandı ve Arda Şahin'in beyaz noktadan attığı vuruşla farkı 1'e indirdi: 2-1. Kırmızı Beyazlıların beraberlik için yüklenirken arkada büyük açıklar verdi ve 60+2'de fırsatı iyi değerlendiren Cihanspor, Emirhan'ın attığı golle skoru 3-1'e taşıdı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yeşil Beyazlılar puanını 22'ye yükseltti ve 6. sıraya çıktı.