İnegöl'de kötü kapanış

Efeler Ligi'nde normal sezonun son maçı olan 22. hafta mücadelesinde İnegöl Belediyespor, deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1 kaybederek 14. mağlubiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Efeler Ligi'nde normal sezonu üzüntülü kapattı. Turuncu Mavililer 22. hafta müsabakasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-1'lik sonuçla mağlup oldu. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ilk seti 25-23 önde kapatarak 1-0 öne geçti. File önündeki etkili oyununa 2. sette de devam eden Sarı Lacivertliler 2. seti de 25-17 önde kapatarak 2-0'lık üstünlük sağladı.

AĞIRLIĞINI KOYDU

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde güçlü rakibine oranla iyi servis kullanan Bursa temsilcisi, bu seti 25-20 üstün bitirerek karşılaşmada durumu 2-1'e getirdi. Maçın 4. çeyreğinde ise ev sahibi taraftarının desteğiyle oyuna ağırlığını koydu ve 4. seti 25-15 kazanarak salondan 3-1'lik skorla galip ayrılmasını bildi. İnegöl ekibi ile birlikte Afyon Y., Arhavi B. ve Kula B.'sinin de yer alacağı ligde kalma maçları ise 3-4 ve 12-14 Nisan tarihleri arasında İzmir'de yapılacak.