İnegöl zora soktu

Bordo Beyazlılar CEV Challange Cup 2.Tur ilk maçında sahasında Yunanistan temsilcisi Olympiacos'a 3-0 mağlup oldu ve rövanş maçı öncesi avantaj kaybetti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

KONUK ETKİLİ BAŞLADI

2017 Balkan Kupası erkekler kategorisinde şampiyon olarak ülkemizi 2018 CEV Challange Cup'ta temsil etme hakkı elde eden İnegöl Belediyespor, eleme turu 2. tur ilk maçında sahasında Olympiacos'a 3-0 yenildi. İnegöl Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan konuk ekip file önünde etkili sayılar buldu ve ilk seti 25-23 kazanarak maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 2. setinde hücumda iyi performansını sürdüren Yunanistan ekibi bu seti de rahat bir oyunla 25-14 kazanarak setlerde durumu 2-0'a getirdi.

RÖVANŞ 29 KASIM'DA

Karşılaşmanın üçüncü seti ise karşılık sayılarla başladı. Bursa temsilcisi ilk teknik molaya 8-7 önde girmesine rağmen blok ve hücumlarda etkili olan rakibine karşı koyamadı ve 3. seti 25-18 kaybetti ve salondan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Yunanistan temsilcisi Olympiacos üçüncü tur öncesi büyük bir avantaj elde etmiş oldu. Karşılaşmanın rövanşı ise 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da 3000 seyirci kapa-siteli Yunanistan Melina Mercouri Rentis Spor Salonu'nda oynanacak.