İnegölspor'dan muhteşem start!

Bordo Beyazlılar ilk haftada tüm kategorilerde karşılaştığı Kocaelispor ile U-19'da 1-1 berabere kalırken, rakibini U-17'de 3-0, U-16'da 2-1 ve U-15'te 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İLK HAFTADA MAĞLUBİYET YOK

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi geçtiğimiz pazar günü oynanan maçlarla start aldı. 4 yaş kategorisinde de 2. Grup'ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. Bordo Beyazlılar U-19 Yaş Ligi'nde evinde karşılaştığı Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Bursa temsilcisi U-17 Yaş Ligi'nde evinde ağırladığı rakibini oldukça rahat bir oyunla birlikte 3-0 mağlup etmesini bildi. Bordo Beyazlılar U-16 Yaş Ligi'nde ise Kocaeli temsilcisini deplasmanda 2-1 ile geçerken son olarak U-15 Yaş Ligi'nde yine Kocaelispor'u deplasmanda 3-1 yendi.

POZİTİF FUTBOL OYNANACAK

Oynanan ilk hafta maçlarının ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Gençlik Geliştirme Sorumlusu Özgür Şahin, "İnegölspor altyapısı olarak bu yıl U-15, U-16, U-17 ve U-19 yaş kategorilerinde akademi liglerinde mücadele ediyoruz. Bursa'yı iyi temsil etmekle birlikte amacımız pozitif oyun oynayan, gelişen ve çözüm üreten takımlar oluşturmak. İlk haftasını oynadığımız maçlarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak haftayı tamamladık. Bize her zaman destek veren kulüp başkanımız Eşref Güç ve Belediye Başkanımız Alper Taban'a çok teşekkür ediyorum" dedi.