İnegölspor hayata döndü

Bordo Beyazlılar küme düşme hattında yer alan rakibi Sancaktepe Futbol Kulübü'nü 4-1 mağlup ederek 10 hafta sonra hem kazandı hem de ateş hattından çıkmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursa temsilcisi deplasmanda oynadığı maçta mükemmel bir performans sergiledi...

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren İnegölspor, 31. hafta mücadelesinde deplasmanda Sancaktepe Futbol Kulübü'nü 4-1 mağlup etti. Maça çok hızlı başlayan Bordo Beyazlılar henüz 1. dakikada Mehmet Özdiraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. 45'te Bursa temsilcisinde Metin YÜksek sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İnegölspor 45+2'de Ali Aydemir ile bir gol daha atmayı başardı ve soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

ATEŞTEN ÇIKTI

İkinci yarıya iyi başlayan taraf yine Bursa temsilcisi İnegölspor oldu. Bordu Beyazlılar 70. dakikada Ali Aydemir'in kendisinin ikinci, takımının ise 4. golünü atması sonrası oyunda 4-0'lık üstünlüğü eline aldı. Kalan bölümlerde İnegölspor oyunu rölantiye aldı ve ev sahibi takım 83'te Selim Tek ile durumu 4-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bordo Beyazlılar sahadan galip ayrılarak puanını 25 yaptı ve küme düşme hattından çıktı.