Karacabey uçtu gidiyor!

TFF 3.Lig 3. Grup'ta açık ara farkla liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor, 27. hafta maçında deplasmanda Medicalpark Batman Petrol Spor'u Said Can Açıkalın'ın golüyle 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursa'nın alt liglerinde mücadele eden takımlarının şampiyonluk hasretine son vermeye çok yaklaşan Karacabey Belediyespor hedeften sapmıyor. Erdoğan Yılmaz yönetimindeki Mavi Siyahlılar, deplasmanda kümede kalma savaşı veren Batman ekibini 1-0 mağlup ederek şampiyonluk iddiasında hız kesmedi. Batman Yeni Şehir Stadı'nda oynanan mücadelenin 35. dakikasında Said Can Açıkalın ile öne geçen Mavi Siyahlılar maç sonuna kadar skoru korudu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrılmasını bildi.

FARK 19'A ÇIKTI

Karacabey Belediyespor aldığı bu sonuçla puanını 62'ye yükselterek, en yakın takipçisi olan Somaspor'un da Yozgatspor'a 2-1 mağlup olmasıyla birlikte aralarındaki puan farkını 19'a yükseltti. 14 maçlık galibiyet serisi yakalayan Karacabey, galibiyet sayısını 18'e yükselterek Lig'in tamamlanmasına 7 hafta kala şampiyonluk iddiasını iyiden iyiye güçlendirdi. Ev sahibi Batman Petrol Spor ise 27 puanda kalarak ateş hattından çıkamadı. Karacabey temsilcisi 28. hafta mücadelesinde sahasında Kelkit Belediyespor'u konuk edecek.