Muhteşem Timsah

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi ikinci yarı ikinci maçında evinde karşılaştığı Yalova Group Belediye'yi 99-98 geçerek yenilmezlik serisini 9 maça çıkarmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Özgün DOĞAN I

TARAFTARDAN TAM DESTEK

Türkiye Basketbol Ligi 21. hafta mücadelesinde Bursaspor Durmazlar evinde karşı karşıya geldiği Yalova Group Belediye'yi 99-98 geçerek çıkışını sürdürdü. Üst üste 9. maçını da kazanan Bursa ekibi büyük çekişmeye sahne olan maçı 1 sayı farkla kazanmasını bildi. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle etkili başlayan Potanın Timsahları ilk çeyreği 24-21 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de agresif savunmasıyla rakibine kolay sayı şansı tanımayan Yeşil Beyazlılar soyunma odasına 50-45 önde girdi.

1 SAYI FARKLA KAZANDI

İkinci yarıya da istediği gibi başlayan Bursa temsilcisi dış atışlardan bulduğu sayılarla farkı 8 sayıya kadar çıkardı ve final periyoduna 75-67 önde girdi. Son çeyrekte büyük çekişme yaşanırken konuk ekip üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatmayı başardı. Çeyreğin son bölümleri nefesleri keserken Yeşil Beyazlılar maçı 1 sayı farkla 99-98 kazanmasını bildi. Bu skorla Lig'de 16. galibiyetini alan Bursaspor Durmazlar galibiyet serisini 9 maça çıkarırken, Türkiye Basketbol Ligi'nin 22. haftasında OGM Ormanspor'a konuk olacak.