Nilüfer şov yaptı

15 Yaş Elit Lig'in zirve mücadelesi veren takımlarından Nilüfer 1987, Çelebi Mehmet Gençlikspor'u Buğra, Eser (2) ve Emre'nin golleriyle 4-1 yendi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Haber I Samet ZİNCİRİOĞULLARI I

GOLLER HEMEN GELDİ

15 Yaş Elit Lig 2.Grup 3. hafta maçında Nilüfer 1987, rahat bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada Çelebi Mehmet Gençlikspor 4-1 yendi. Fethiye Sahası'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Nilüferspor, müsait pozisyonda golü atan Buğra Baştan'la 8. dakikada öne geçti 1-0. İlk golden sonra hız kesmeyen Nilüfer ekibi 23. dakikada Eser Yılmaz ile bir gol daha buldu ve farkı ikiye çıkardı. Mücadelenin ilk yarısında başka önemli pozisyon olmadı ve soyunma odasına 2-0 lık skorla gidildi.

ÖNEMLİ 3 PUAN ALDI

Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Nilüferspor 1987 , dakikalar 40'ı gösterdiğinde Eser Yılmaz ile bir gol daha buldu ve farkı üçe çıkardı 3-0. Çelebi Mehmet Gençlikspor 43. dakikada ani gelişen atakta Gökdeniz'in şık golü ile farkı ikiye indirdi 3-1. 56. dakikada Çelebi Mehmet, Emre Çokkanat'ın serbest vuruştan attığı golle skoru 4-1 e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Nilüfer ekibi sahadan 3 puan ile ayrılarak zirve yolunda önemli bir galibiyete imza attı.