Sultanlar dolu dizgin

Yeşil Beyazlılar nefesleri kesen maçı kazanarak 5. galibiyetini almayı başardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER: Özgün Doğan

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 13.hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor konuk ettiği, Seramiksan'ı 3-0 mağlup ederek ikinci yarıda ilk galibiyetini aldı.

NEFESLERİ KESTİ

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı TVF Venüs Sultanlar Ligi 13. Hafta mücadelesinde konuk ettiği Seramiksan'ı 3-1 mağlup etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iki takımda istekli başladı. Büyük çekişmenin yaşandığı seti Bursa ekibi 25-23 önde tamamlayarak 1-0 öne geçti. İkinci sette etkili olan taraf konuk takım oldu ve teknik molasına 12-8 önde girdi. Mola dönüşü ev sahibi takımın farkı eritmesine izin vermedi ve seti 25-20 kazanarak skoru eşitlemeyi başardı. 1-1.

KAZANMASINI BİLDİ

Maçın üçüncü setine istediği gibi başlayamayan Yeşil Beyazlılar ilk bölümlerde 5-9 geriye düşmesine rağmen file önünden üst üste sayılar bularak öne geçmeyi başardı ve teknik molaya 12-11 üstün girdi. Mola dönüşünde de ritmini koruyan Bursa ekibi seti 25-15 kazanarak yeniden öne geçti. Büyük çekişmenin yaşandığı 4. sette teknik molaya 12-10 önde giren Filenin Sultanları seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak parkeden ayrıldı. Bu sonuçla Bursa Büyükşehir Belediyespor 5. galibiyetini alırken, İzmir ekibi ise 8. mağlubiyetini aldı.