Sultanlar seriyi bozdu

Vestel Venüs Sultanlar Ligi Bursa temsilcilerinden Büyükşehir Belediyespor son haftalardaki yükselişini Galatasaray karşısında devam ettiremedi ve evinde rakibine 3-1'lik skorla boyun eğdi.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Özgün DOĞAN I

5 MAÇLIK SERİ SONLANDI

Bursa Büyükşehir Belediyespor Vestel Venüs Sultanlar Ligi 18. hafta karşılaşmasında ağırladığı Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Son olarak deplasmanda Beşiktaş'ı 3-0'lık net bir skorla geçen Yeşil Beyazlılar 5 maçlık galibiyet serisine son verdi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşamaya istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi ilk seti 14-25 kaybetti. İkinci sette de etkili olan konuk ekip seti 25-22 kazanarak 2-0 öne geçti.

9. MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Geride kalan setlerde sayı üretmekte zorlanan ev sahibi üçüncü sette toparlandı ve üst üste bulduğu sayılarla seti 25-21 kazanarak farkı 1'e indirdi. Dördüncü sette tecrübesini ortaya koyan Sarı Kırmızılılar file önünden bulduğu sayılarla seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak salondan ayrıldı. Bu skorla Bursa Büyükşehir Belediyespor 9. mağlubiyetini alarak Galatasaray'ın 5 puan gerisinde 5. sırada kalırken, konuk ekip 13 galibiyetini alarak 4. sıradaki yerini korudu.