Sultanlar Yıkamadı

Bursa ekibi 5 set süren karşılaşmadan 1 puan çıkardı

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Samet Zinciroğulları

Vestel Venüs Sultanlar Ligi 10. hafta maçında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, sahasında Eczacıbaşı Vitra'ya 3-2 mağlup oldu.

FİLE ÖNÜNDE ETKİLİ BURSA Büyükşehir Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 10. hafta maçında sahasında güçlü rakibi Eczacıbaşı Vitra'ya 3-2 kaybetti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan Bursa ekibi, file önünde etkili bir oyun ortaya koydu ve ilk seti 25-23 önde bitirdi 1-0. İkinci sette toparlanan konuk ekip bu seti 25-18 kazanarak maça dengeyi getirdi 1-1. 3. sette ise rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Yeşil Beyazlılar, bu seti 25-23 kazanarak mücadelede 2-1 öne geçti.

KOLAY SAYILAR VERDİ 4. setten itibaren servisleri iyi kullanıp hücumlarda dengeyi sağlayan Eczaşıbaşı Vitra, karşılaşmanın 4. setini Larsson ve Boskovic'in etkili oyunuyla 25-21 kazandı ve maçı Tie-Break setine taşıdı 2-2. Nefesleri kesen mücadelenin Tie-Break setinde Yeşil Beyazlılar rakibine kolay sayı şansı tanıyınca konuk ekip seti 15-12, maçında 3-2 kazanarak ligdeki 10. maçında 9. galibiyeti elde etti. Bursa Büyükşehir Belediyespor ise ligdeki 6. mağlubiyeti aldı.