Süper Kemerçeşme

Kemerçeşme Kanaryaspor 15. hafta maçında Yolörenspor'u Gökhan, Abdulmuttalip ve Cengiz'in golleriyle 3-0 yenerek Süper Amatör Lig'e çıkmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI

1. Amatör Lig 1 Grup 15. hafta karşılaşmasında lider Kemerçeşme Kanaryaspor, en yakın takipçisi Yolörenspor'u baştan sona rahat bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada 3-0 mağlup etmeyi başardı ve bitime 3 hafta kala grubunu lider bitirerek Süper Amatör Lig'e yükselmeyi garantiledi. Atıcılar-2 sahasında oynanan maça etkili başlayan ve sık sık rakip kalede tehlike yaratan Kemerçeşme Kanaryaspor, aradığı golü 43. dakikada buldu. Sol kanattan gelişen atakta kalecinin hatası sonu topu önünde bulan Gökhan Murat, topu filelerle buluşturdu ve Sarı Siyahlılar'ı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya da oyun üstünlüğünü koruyarak başlayan Kemerçeşme, 65. dakikada Abdulmuttalip Altın'ın şık golüyle farkı 2'ye çıkardı 2-0. Yediği golün şokunu atlatamayan Yolörenspor kendi yarı alanından çıkmakta zorlanınca dakikalar 68'i gösterdiğinde Sarı Siyahlılar Cengiz Durkaya ile 1 gol daha buldu ve skoru 3-0'a getirdi. Kalan bölümde başka pozisyon olmadı ve Kemerçeşme Kanaryaspor müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla ligde puanını 37'ye yükselten Sarı Siyahlılar, bitime 3 hafta kala şampi-yonluğunu ilan etti ve Süper Amatör Küme'ye yükseldi.