Timsah ezdi geçti

Bursaspor Basketbol Takımı, Basketbol 1. Ligi 14. hafta mücadelesinde Karesispor'u 86-65 yenerek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde haftanın maçında Bursaspor Basketbol Takımı ile Karesispor karşı karşıya geldi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadelede Potanın Timsahları rakibine ezici bir üstünlük sağlayarak parkeden 86-65 galip ayrıldı. Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye adeta fırtına gibi başlayan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 32-10 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren Timsah, soyunma odasına 52-26 üstün girdi.

MUHTEŞEM TARAFTAR

Karşılaşmanın 3. çeyreğinde de güçlü rakibi karşısında skorer oyununu sürdüren Potanın Timsahları, son çeyreğe 71-64 önde girdi. Maçın son bölümünde taraftarının da desteğini arkasına alan Potanın Timsahları, Karlo Vragovic ve Ali Işık'ın elinden bulduğu kolay basketlerle salondan 86-65 galip ayrıldı. Yeşil Beyazlılar bu sonucun ardından ligde 12. galibiyeti aldı ve liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.