Timsah seriye bağladı

Pertevniyal karşısında ilk yarıda zorlansa da ikinci devredeki performansıyla farklı bir galibiyete imza atan Bursaspor, dördündü sıradaki yerini koruyarak play-off yürüyüşünü sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Türkiye Basketbol Ligi ekip-lerinden Bursaspor Durmazlar, 29. hafta karşılaşmasında alt sıralarda yer alan Pertevniyal'i konuk etti. Atatürk Spor Salonu'-nda mücadeleye ilk dakikalarında istediği ritmi yakalayamayan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 17-21 geride kapattı. Potanın Timsahları, ikinci periyotta da Mcmullan ile skor üretmeye devam eden rakibi karşısında Karlo Vragovic'in takımı ateşlemesiyle 14. dakikada 26-25 üstünlüğü sağladı. Borovnjak'ın basketleri farkı artıran ev sahibi ekip, soyunma odasına 39-34 önde giren taraf oldu.

SERİ 7 MAÇA ÇIKTI

Üçüncü çeyreğe de iyi bir başlangıç yapan Timsah, Cem Coşkun, Burak Erol ve Yunus Çankaya ile sayı bulmaya devam ederek 27. dakikada 20 sayılık fark yakaladı: 57-37. Mcmullan'ın son saniye turnikesiyle son çeyreğe 65-44'lük skorla geçilirken, Şahin Ekmen'in üçlüğü bitime 9.26 kala durumu 68-44'e getirdi. Son bölümde rahat bir oyun sergileyen Yeşil Beyazlılar, Mert Celep ve Erdem İlter'in de katkısıyla rahat bir galibiyete imza attı. Maçı 84-67 kazanmayı başaran Bursaspor, galibiyet serisini 7 maça çıkararak play-off yürüyüşünü sürdürdü. (Ozan DEMİR)