Timsah uçuşa geçti

Türkiye Basketbol 1. Ligi 12. hafta karşılaşmasında Bursaspor, deplasmanda son sırada bulunan Bandırma Kırmızı'yı 94-84 yenerek üst sıralar için iddiasını sürdürdü. Timsah'ta Karlo Vragovic 25 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yükselişe geçen Bursaspor Basketbol Takımı, bu haftayı da mutlu kapattı. Yeşil Beyazlılar Türkiye Basketbol 1. Ligi 12. hafta maçında deplasmanda Bandırma Kırmızı'yı 94-84 yenmeyi başardı. Bandırma Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Potanın Timsahları, ilk çeyreği 23-20 önde kapattı. İkinci çeyrekte Karlo Vragovic'in etkili oyunuyla etkili olan Bursaspor, soyunma odasına da 48-47 öne gitti.

3. ÇEYREKTE ÇOŞTULAR

Müsabakanın ikinci yarısında ise savunma sertliği arttıran Bursaspor, rakibinin kolay sayı bulmasına izin vermeyerek son çeyreğe 16 sayı farkla 56-72 üstün girdi. Karşılaşmanın son 10 dakikalık kısmında da Recep Doğrusöz'ün tecrübesiyle topu doğru kullanan Yeşil Beyazlılar, salondan 94-84 galip ayrılmasını bildi. Potanın Timsahları bu sonucun ardından lige oynadığı 12. maçında 10. kez kazandı. Yeşil Beyazlılar'ın en skorer ismi ise 25 sayı atan Karlo Vragovic oldu.