Vatanspor fırtınası

Kırmızı Siyahlılar 4. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Yunuselispor'u farklı geçerek puanını 10'a yükseltti ve namağlup lider olarak yoluna devam etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

U-19 Yaş Ligi 2. Küme 4. hafta maçında dün Vatanspor sahasında Yunuselispor'u 5-1 mağlup etti. Maça iki takım da sakin başlarken Kırmızı Siyahlılar 26. dakikada Cezayir'in attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını artıran Vatanspor, 35'te Sefa Emirhan ile farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kırmızı Siyahlılar 39'da Hüseyin Talha ile bir gol daha buldu ve soyunma odasına 3-0'lık üstünlükle girdi.

NAMAĞLUP İLERLİYOR

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan taraf Vatanspor oldu. Kırmızı Siyahlılar 55. dakikada Hakan ile skoru 4-0'a getirdi. Dur durak bilmeyen Vatanspor 73'te bu kez Ozan ile Yunuselispor filelerini sarstı ve farkı 5'e çıkardı: 5-0. Karşılaşmanın son bölümlerinde Yunuselispor daha iyi bir görüntü sergiledi ve Turkuaz Beyazlılar 80'de Ramazan ile skoru 5-1'e taşıdı. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca Vatanspor sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanı 10 yaparak namağlup liderliğini sürdürdü.