Yeşil Bursa farka koştu

Pilot takımın minik kramponları, Fethiye İdmanyurdu'nu deplasmanda Deniz (2), Ömer (2), Ali ve Berkay'ın golleriyle yenerek averajla bulunduğu ikinci sıradaki yerini korudu.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

U-13 Elit Yaş Ligi 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 7. hafta maçında orta sıralarda yer alan rakibi Fethiye İdmanyurdu'nu 6-1 mağlup etti. Fethiye Spor Kompleksi'nde oynanan maça hızlı başlayan Yeşil Beyazlı minik kramponlar henüz 6. dakikada Deniz'in golüyle 1-0 öne geçti. Oyunu bırakmayan Fethiye İdmanyurdu 15'te Mehmet'in golüyle durumu 1-1'e getirdi ve devre bu sonuçla sona erdi.

İKİNCİ YARI AÇILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine Yeşil Bursa hızlı başlayan taraf oldu. Yeşil beyazlılar 33. dakikada Ömer ile skoru 2-1'e getirdi. 45'te Ali ile bir gol daha bulan Yeşil Bursa farkı ikiye çıkarttı: 3-1. 51'de bu kez sahneye oyuna sonradan giren Berkay çıktı ve skoru 4-1'e taşıdı. Maçın son bölümlerinde durmak bilmeyen yeşil beyazlı minik kramponlar 55'te Deniz ve 57'de Ömer ile 2 gol daha bularak maçı 6-1 kazandı.