Yıldırımspor avantajı kaptı

Mavi Yeşil Beyazlılar 3. Lig yükselme play-off çeyrek final ilk maçında deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Yıldırım ekibi pazartesi günü Bursa'da yarı final için rakibini ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Misli.com 3. Lig yükselme play-off çeyrek final ilk maçında Bursa Yıldırımspor deplasmanda 1954 Kelkit Belediyespor ile 2-2 berabera kaldı. Kelkit İlçe Stadı'nda oynanan maça iyi başlayan Bursa temsilcisi, 18. dakikada Hüseyin Çelik'in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Mavi Yeşil Beyazlılar soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi. Ev sahibi takım ikinci yarıda daha iyi oynadı ve 56'da Adem Sağlam'ın penaltısı ile skoru 1-1'e getirdi.

ÜSTÜNLÜĞÜ KORUYAMADI

Beraberliğin ardından Bursa Yıldırımspor oyun üstünlüğünü tekrar eline aldı ve 60. dakikada Osman Demir'in golüyle yeniden öne geçti: 1-2. Ancak Mavi Yeşil Beyazlılar skor üstünlüğünü koruyamadı ve 67. dakikada Tayfun Çulha'nın golüyle maçta bir kez daha eşitlik oldu: 2-2. Kalan dakikalarda başka gol olmadı maç 2-2 sona erdi. Yıldırımspor pazartesi günü saat 16:00'da Minareliçavuş Spor Tesisleri'nde ağırlayacağı maçta rakibini yenerek yarı final vizesi arayacak.