Zafer Büyükşehir'in

Bursa Büyükşehir Belediyespor, serinin üçüncü maçında Nilüfer Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve toplamda 2-1'lik skorla 5.'lik-6.'lık mücadelesi oynamaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

HIRSLI BAŞLADI Vestel Venüs Sultan Ligi klasman maçları oynanırken üçüncü karşılaşmaya uzayan Bursa derbisi eşleşmesinde gülen taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu ve toplamda 2-1'lik skorla 5.lik-6.lık maçı oynamaya hak kazandı. Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın büyük heyecana sahne olan ilk setini 28-26'lık skorla Büyükşehir önde kapattı ve öne geçti 1-0. İkinci sette de file önünde etkili olan Yeşil Beyazlılar, 26-24'lük üstünlükle durumu 2-0'a getirdi.

AĞIRLIĞINI KOYDU Üçüncü sette rakibi karşısında toparlanan ve iyi servis kullanan Nilüfer Belediyespor bu seti 25-18 kazanarak mücadelede skoru 2-1'e getirdi ve tur için umutlandı. Karşılaşmanın 4. setinde oyuna ağırlığını koyan ve galibiyet için rakibine şans tanımayan Büyükşehir Belediyespor rahat bir oyun ortaya koydu ve 25-18 üstünlük sağlayarak toplamda 3-1 öne geçti ve salondan galip ayrıldı. Büyükşehir Belediyespor aldığı bu galibiyetle 5.'lik 6.'lık maçında Beşiktaş ile karşılaşacak.