Zafer'le şaka olmaz

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 25. hafta maçında Zaferspor, lider Gebzespor'u Erkan Demir, Hakkı Türker ve Osman Seferoğlu'nun attığı gollerle 3-2 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

İLK YARIDA TEK GOL

Son haftalarda ligde istediği sonuçları alamayan Zaferspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 25. hafta maçında lider Gebzespor'u 3-2 mağlup ederek hem 2 hafta sonra galibiyetle tanıştı hem de rakibinin şampiyon olmasına izin vermedi. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan karşılaşmada Gebze ekibi 3. dakikada Niko'nun attığı golle 1-0 öne geçti. 10. dakikada ise Zaferspor lehine verilen penaltıda topun başına gelen Erkan Demir, keleciyi geçemedi. Mücadelenin ilk yarısında başka pozisyon olmadı ve soyunma odasına 1-0'lık sonuçla gidildi.

NEFESLERİ KESTİ

İkinci yarıda ise 50. dakikada Erkan Demir ile golü bulan Bursa ekibi skoru eşitledi: 1-1. Dakikalar 70'i gösterdiğinde Hakkı Türker ile bir gol daha bulan Zaferspor müsabakada 2-1 öne geçti. Yediği golden sonra hemen toparlanan Gebzespor 80. dakikada Saruhan ile gol bularak maça tekrar dengeyi getirdi: 2-2. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Osman Seferoğlu'nun ayağından bir gol daha bulan Bursa ekibi sahadan 3-2 galip ayrıldı ve ligde 2 hafta sonra kazanarak puanını 32'ye yükseltti. Maçı 10 kişi tamamlayan konuk ekipte Niko kırmızı kart gördü.