BUDO'dan örnek işbirliği

Bursa ile İstanbul arasında deniz taşımacılığının markası haline gelen BUDO, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Erdek-Avşa-Tekirdağ BUDO biletini ibraz eden yolcular, Kamil Koç’tan Erdek biletlerini 20 TL yerine 16 TL’ye satın alabiliyor.

Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.bursahakimiyet.com.tr

Bursa ile İstanbul arasında deniz ulaşımında yeni bir marka olan Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO), Temmuz ayı itibariyle toplam 1 milyon 330 bin yolcu taşıdı. Mudanya ile Kabataş arasında ulaşımda ekonomi ve konforun vazgeçilmesi haline gelen BUDO, tatilcilerden gelen yoğun talep üzerine programa aldığı Erdek - Avşa - Marmara Adası - Tekirdağ seferlerinin ilkini de 27 Temmuz Pazar günü Erdek’ten hareket eden gemi ile başlattı.

Bursa ile İstanbul’u birbirine yakınlaştıran BUDO’nun Erdek-Avşa-Tekirdağ seferleri de bayram coşkusunu tatille harmanlayan vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Öte yandan BURULAŞ ile Kamil Koç tarafından başlatılan işbirliği kapsamında Erdek-Avşa-Tekirdağ BUDO biletini ibraz eden yolcular, Kamil Koç’tan Erdek biletlerini 20 TL yerine 16 TL’ye satın alabilecekler.