
Ekip bir gün sonra sabah saatlerinde Bursa’dan hareket ederek Keles Gököz Natural Park’ta İşletmeci Arif Doğru’nun misafiri olarak Gököz Göleti’ne karşı kahvaltı yaptıktan sonra ATV Safari ve At Turu yaptılar.Ekip ayrıca bu köyde bulunan ülkemizin sevilen sanatçılarından Müzeyyen Senar’ın doğduğu evi ziyaret etti. Ekip ardından Büyükorhan merkeze geçerek 700 yıllık Büyükorhan Cuma Pazarı’nda meşhur Büyükorhan Kavurması’nı tattılar.
Rehber grubu daha sonra Orhaneli Sadağı Kanyonu’nda yürüyüş yapıp Koçacay’da rafting eğitimi alarak rafting sporunu deneyimlediler.Rehberler ardından Orhaneli Belediye Başkanı Ali Osman Tanır tarafından kabul edildi.
Etkinliklere Başkan Tansu Erçevik, Başkan Yardımcısı Abdülsamet Batur, Oda Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Bayraktar ve Güray Kartal ile üyelerden Selda Nur Tunca, Ebrar Kaplan, Hüsamettin Kaplan, Ömer Yavuz, Onur Öztürk Necdet Hakgüden,Aykan Özyürek, Elvan Özyürek, Faruk Kurt, Adnan Mert, Metin Güden,Erkan Taşdelen,Hayati Bozdağ,Mustafa Kuş,Said Çakış,Rüstem Ayhan,Burak Altınbaş,Enis Yaşar,Behiç Efe Tekin katıldı.
Başkan Tansu Erçevik, etkinliklerine katkı sunan Özçelik Restoran İşletmecisi Hüseyin Özçelik’e, Gököz Natural Park İşletmecisi Arif Doğru’ya, rafting organizasyonlarına destek olan Orhaneli Belediyesi Başkanı Ali Osman Tanır’a, ulaşım destekçileri Arnis Turizm İşletmecisi Ahmet Sarmusak’a ve eğitime katılım sağlayan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.