
Bursa'da sabah saatlerinde trafikte gerçekleşen olayda CHP Osmangazi Belediyesi Meclis Üyesi Özlem Bodur trafikte tartıştığı bir şahsın saldırısına uğradı.
Aracından inip Bodur'un aracına yönelen şahıs, aracın önce sinyal aynasını kırdı. Ardından araca tekme atan şahsı çevredekiler güçlükle sakinleştirdi.
Bu gönderiyi Instagram'da görBursa Hakimiyet (@bursahakimiyetcomtr)'in paylaştığı bir gönderi
NURHAYAT ALTACA KAYIŞOĞLU'NDAN DESTEK PAYLAŞIMI
Yaşanan olayın sosyal medyaya yansımasının ardından Bursa CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu'ndan Özlem Bodur'a destek paylaşımı geldi.
Şahsi İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yapan Kayışoğlu şu ifadeleri kullandı:
Bursa Osmangazi Belediyesi Meclis Üyemiz Özlem Bodur, sabah saatlerinde trafikte yaşanan bir olayda kendini bilmez trafik magandalarının saldırısına uğrayarak darp edilmiştir.
Araçtan inerek fiziki saldırıda bulunan, aracına tekme atan ve açıkça tehditkâr tavırlar sergileyen bu kişiler; yalnızca bir kadın siyasetçiye değil, hukuka, demokrasiye ve kamusal yaşama da saldırmıştır. Bu pervasız ve alçakça saldırıyı en güçlü biçimde kınıyoruz. Şiddeti normalleştiren, zorbalığı cesaretlendiren bu anlayışla mücadele etmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Faillerin hukuk önünde en ağır şekilde hesap vermesi için sürecin sonuna kadar takipçisi olacağız. Bu saldırıyı gerçekleştirenler adalet karşısında mutlaka hesap verecektir.
CHP Osmangazi Belediyesi Meclis Özlem Bodur