
Bursa’nın Orhangazi-Gemlik karayolu üzerinde seyir halindeki bir otomobilin motor kısmından aniden çıkan dumanlar paniğe neden oldu.
Alevler kısa sürede tüm aracı sararken, sürücü canını zor kurtardı.
Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.
OTOMOBİL SEYİR HALİNDEYKEN YANDI
Edinilen bilgilere göre olay, Orhangazi ile Gemlik arasındaki yolda meydana geldi. Hyundai marka otomobilin motor kısmından dumanlar çıkmaya başlayınca, sürücü aracı hemen emniyet şeridine çekerek kendini dışarı attı. Aracın bir anda alev alması çevrede paniğe neden oldu.
VATANDAŞLAR YARDIMA GELMEDİ, İLK MÜDAHALEYİ TEK BİR KİŞİ YAPTI
Sürücü, çevredeki araçları durdurarak yardım istemeye çalıştı ancak kimse müdahale etmedi. Bir süre sonra duran bir vatandaş, yangın tüpüyle ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına aldı ve tamamen söndürdü.
YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi. Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.