Bursa'da bu yollara dikkat! Emniyet duyurdu: Trafiğe kapatılacak

Bursa’da bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan “Eker I Run Yol Koşusu” nedeniyle 5 Ekim 2025 Pazar günü (yarın) bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2025 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2025 21:54

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında, Nilüfer İlçesi Keles Yolu gidiş istikameti üzerinde yer alan güzergâhta ulaşım düzenlemesi yapılacak.

İşte Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün açıklaması:

5 Ekim 2025 Pazar günü Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde, İlimiz Nilüfer İlçesi Keles Yolu Gidiş İstikameti, Beşevler Kavşağı (Lefkoşe Cad.-Yıldırım Cad. Kavşağı) - Eker Meydanı - Çamlıca Kavşağı - Misi Köyü Köprülü Kavşağı - Gökçeören Köyü Kavşağı - Doğancı Jandarma önü – Bursa/Orhaneli/Keles Kavşağı güzergahında “ 12. Eker I Run Yol Koşusu” etkinliği yapılacağından;

05 Ekim 2025 Pazar günü saat 06.30 itibari ile Lefkoşe Caddesi, Beşevler Kavşağı – Çamlıca Kavşağı arası Keles gidiş istikameti trafiğe kapatılacak olup, trafik akımı geliş istikametinden geliş-gidiş şeklinde iki yönlü olarak verilecektir. Saat 08.00 itibari ile Lefkoşe Caddesi, Beşevler Kavşağı - Eker Meydanı - Çamlıca Kavşağı - Misi Köyü Köprülü Kavşağı - Gökçeören Köyü Kavşağı - Doğancı Jandarma önü – Bursa/Orhaneli/Keles Kavşağına kadar Keles istikameti etkinlik bitimine kadar trafiğe kapatılacak olup, trafik akımı Bursa merkeze geliş istikametinden geliş-gidiş şeklinde iki yönlü olarak verilecektir.

Etkinlik süresince bu güzergâhları kullanacak vatandaşlarımızın trafik görevlileri, işaret ve işaretçilerinin yönlendirmelerine uymalarının ve özellikle trafiğe çıkacak olan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için etkinlik süresi boyunca toplu taşıma araçlarını kullanmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.