Bursa’da tehlikeli anlar: iki çocuk tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yaptı

Bursa Osmangazi’de iki çocuk seyir halindeki tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Tehlikeli anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2026 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2026 09:47

Bursa’da seyir halindeki tramvayın arkasına tutunan iki çocuk, hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anlar çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Osmangazi ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, İpekböceği Tramvayı hareket halindeyken iki çocuk tramvayın arka kısmına tutunarak metrelerce yolculuk yaptı.

TRAMVAYA TUTUNARAK METRELERCE GİTTİLER

Görgü tanıklarının ifadelerine göre çocukların oldukça rahat tavırlar sergilediği görülürken, tehlikeli yolculuğa rağmen tramvayın arkasında ilerlemeye devam ettikleri belirtildi. Bu sırada hem kendi güvenliklerini hem de trafikteki diğer sürücüleri riske attıkları ifade edildi.

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan tehlikeli anlar çevredeki bir vatandaş tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde çocukların tramvayın arkasına tutunarak yolculuk yaptığı anlar net şekilde yer aldı.